tuning@1-na-1.com


 
Prognoza za Beograd, Srbija

ZOKI - Zoran Slavković
Zoran Slavkovic

Iz nemogućnosti da vozi kružne trke zbog velikih investicija prema tom sportu kao i neimanja vremena za posvećivanje takvoj vrsti trka opredelio se za manje zahtevnu varijantu.  Za ovu vrstu trka je saznao preko poznanika početkom 2004 godine i to je bila prva godina njegovog učešća na ovim trkama 402streetrace u Hrvatskoj gde je bio prvi iz Srbije,  a to su bili Zagreb, Osijek i Rijeka sa automobilom Suzuki Swift 1.3Gti. 2004 i 2005'ta godina su bili skupljanje iskustva te ima osvojeno 2 mesto u Kraljevu iza BMW-a M5.  U 2006-toj ima 3 mesto u Zagrebu i 2 mesto u Batajnici.

Nakon završene sezone, od čestih napada adrenalina i viška benzina u krvi, odlučio se da napravi trkački auto samo za tu vrstu trka i tako je nastao 'frankenstein'.  Ideja je bila da se napravi što lakši, bezbedan i brži automobil od klasičnog Swifta, i tako je nastao...

  Frankenstein 2006

Maruti Special
Priprema automobila za sezonu 2007 na 402StreetRace manifestacijama.

Ovaj Maruti ima motor Suzukija od cca 160KS (bez turbo i NOS).  Prva probna voznja ce pokazati u kojoj klasi.  Vise o pripremi ovog auta ovde >>>>.

Tokom 2011 Maruti je doradjen a 2012 godine je zavrsen poslednji projekat.  Sada Maruti ide ispod 12 sekundi od 0 - 402m.

Ovde pogledajte sve YouTube klipove kroz istoriju Marutija.